Villa Henriette Hilversum

De Advocaten

Antoinette Vlieger

Mr. Dr. Antoinette Vlieger

Aan de Universiteit van Amsterdam behaalde Mr. Dr. Vlieger een master, zowel in internationaal recht als Nederlands recht. Daarnaast volgde ze vakken aan vijf andere faculteiten, waaronder economie en antropologie. Hierdoor zag ze in dat de juridische insteek echt niet de enige, en vaak niet de beste is. Een jaar argumentatieleer trainde haar in strak redeneren. Ze volgde de postdoctorale specialisatie-opleidingen (Grotius) Bestuursrecht, Aansprakelijkheid & Onderneming en Vennootschapsrecht, en een opleiding op het gebied van mediation.

E: Vlieger@Boombergadvocaten.nl

Tel: 0636424109

Lees meer... 

Mr. Lydia Prinsen

Al vanaf 1998 is Mr. Lydia Prinsen actief in het arbeidsrecht. Na ervaring te hebben opgedaan bij diverse grotere advocatenkantoren en grote ondernemersorganisaties, heeft zij bewust gekozen voor een eigen kleinschalig advocatenkantoor, in Hilversum, met een hoge mate van specialisatie (eerst, vanaf 2011 tot medio 2019) met een compagnon, geheel in het arbeidsrecht) en, bij haar huidige kantoor, zij, op het arbeidsrecht, en haar huidige compagnon Antoinette Vlieger, op het ondernemingsrecht en bestuursrecht. Dat maakt haar, flexibel, snel, goed bereikbaar, doortastend en hierdoor kan zij ook tegen een redelijk tarief werken.

E: Prinsen@Boombergadvocaten.nl 

Tel: 0627480518

Lees meer... 

Martine Sonneveld Advocaat Boomberg Advocatenkantoor

Mr. Martine Sonneveld

Mr. M. Sonneveld heeft in het rechtsgebieden-register van de Nederlandse Orde Van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: contractenrecht, aansprakelijkheid, aanbestedingsrecht, algemene praktijk. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

E: Sonneveld@Boombergadvocaten.nl

Tel: 0610178331

Lees meer...